Ćuretina kapreze sa grilovanim njokama

Ćuretina kapreze sa grilovanim njokama

Ćuretina kapreze sa grilovanim njokama

Potrebne namirnice:

  • Ćureći file
  • Pesto sos
  • Paradajz
  • Mocarela
  • Puter
  • Njoke

Način pripreme:

Ćureći file očistimo i isečemo na dve šnicle po 150g. Šnicle začinimo i ostavimo da odleže 24h u marinadi. Šnicle pečemo na roštilju, dok se one peku, pripremimo pesto sos, njoke propržimo u plitkoj masnoći odnosno puteru.

Mocarelu i paradajz isečemo na po dva tanka koluta koja zatim zapečemo kako bi se mocarela lepo istopila.

Jelo na tanjiru slažemo tako sto napravimo podlogu od pesto sosa i njoka, na njih stavimo ćureći file. Zatim zapečeni paradajz i mocarelu stavimo preko filea i prelijemo pesto sosom i dekorišemo.

  • Dobijajte promotivne ponude

    Dobijajte promotivne ponude, novosti i obaveštenja. Prijavite se!

  • Ketering za sve vaše prilike

    Naši kuvari posavetovaće vas kako da iz bogate ponude specijaliteta odaberete najidealniji ketering meni za vašu proslavu!

    Pogledajte ponudu keteringa »