Dečiji rođendani

Dečiji rođendani uz klovnove, vile i vilenjake

Sunset Restoran Ada Ciganlija uvek misli na najmlađe!
Sunset Ada Ciganlija restoran je mesto za porodična okupljanja, a tradicija organizovanja rođendana i zabava za naše najmlađe nastala je kad i sam Sunset.

Dečiji rođendani su uvek važni događaji članovima našeg tima. Sa posebnim entuzijazmom pripremamo sve proslave za decu. Kuvari su uvek tu da pomognu roditeljima oko izbora jela za proslavu, dok se naši dekorateri staraju da prostor Restorana bude razigran i veseo, kako i priliči dečijim zabavama.

Zabavne i edukativne igre i predstave za pamćenje

Naš tim vaspitača-animatora daće vam savete kako da iznenadite svoje najmlađe, i da njihovo vreme u Sunset Ada Ciganlija restoranu ispunite zabavnim, edukativnim igrama. Uz naše ljubazno osoblje i dečje animatore na proslavama za najmlađe tu su i klovnovi, mađioničari, kao i vile i vilenjaci zbog kojih se dečiji rođendani u Sunsetu zauvek pamte.

Dečiji rođendani u Sunsetu – po meri roditelja i slavljenika

 • Dečiji rođendani - Sunset Caffe
  Dečije Carstvo
Dok se mališani zabavljaju na prostranom dečijem igralištu sa penjalicama, kulama, ljuljaškama i klackalicama, o njima će sve vreme brinuti naše iskusne vaspitačice.
One će se postarati da svi mališani budu bezbedni, kao i da se dobro provode.

Dakle, dok mi brinemo o najmlađima, vaše je samo da se opustite i uživate u društvu svojih gostiju. Dečiji rođendani u Sunsetu Ada Ciganlija restoranu su upravo zbog toga događaji na kojima se deca, ali i roditelji podjednako dobro provode.

Posetite nas i upoznajte naš tim!

Pre nego što se opredelite za Sunset Ada Ciganlija restoran dobrodošli ste da nas posetite i sami se uverite zbog čega su dečiji rođendani kod nas najbolji u gradu. Igralište za najmlađe otvoreno je tokom čitave nedelje.
Vikendom možete upoznati i naše vaspitačice koje u terminima od 10 – 22 časa nadgledaju i animiraju mališane. Prilikom posete, iskoristite priliku i konsultujte se sa našim kuvarima oko izbora jela za proslavu, a sa menadžerima oko termina i svih ostalih detalja koji vas zanimaju.

Vaše je samo da nas pozovete a sav posao prepustite nama!

Mojca Simić, generalni menadžer
Telefon: 063/807-3210
Email: office@sunset.rs

 • Dobijajte promotivne ponude

  Dobijajte promotivne ponude, novosti i obaveštenja. Prijavite se!

 • Ketering za sve vaše prilike

  Naši kuvari posavetovaće vas kako da iz bogate ponude specijaliteta odaberete najidealniji ketering meni za vašu proslavu!

  Pogledajte ponudu keteringa »