Dostava Hrane

Dostava Hrane

Želite da ostanete kod kuće, ali nemate vremena ni živaca da kuvate?!
Тražite brzu dostavu, proveren ukus i kvalitet hrane?
Halo Kašika

Halo kašika – dostava hrane na kućnu adresu

Dostava hrane : srpska i italijanska kuhinja, roštilj, kuvana jela i još mnogo toga…

Bilo da vam se jedu roštilj, plodovi mora, italijanski specijaliteti ili samo neka lagana salata ili vegeterijanski obrok, naši kuvari će se postarati da vaša porudžbina bude ukusna i brzo spremljena. Iz naše Halo kašike možete poručiti sva jela koja se inače služe u Sunset restoranu! Najzad, uz ukusnu slanu hranu, preporučujemo vam i naše slatke poslastice.

Besplatna i brza dostava hrane!

Dostava hrane iz Halo kašike je ne samo brza, već i potpuno besplatna. Vaše je samo da odaberete i sačekate da vam donesemo ukusne obroke iz našeg Sunset Ada Ciganlija restorana na kućni prag! Obroci će vam biti dostavljeni specijalizovanim vozilima, a hrana upakovana u posebnim posudama za transport.

Prirodni sastojci i besprekoran kvalitet!

Kvalitet hrane koju dostavljamo identičan je onoj koju služimo u našem restoranu. Sve namirnice su prirodne, domaće i pažljivo odabrane. Svaki od sastojaka je pribavljen po HACCP standardina, što znači da je podvrgnut strogoj analizi ispravnosti i kvaliteta.

Dostava hrane za zaposlene – topli obroci iz naše Halo kašike

Na poslu se hranite jednolično i nezdravo? Svakodnevno gubite vreme smišljajući gde i šta biste mogli da jedete na pauzi? Sunset Ada Ciganlija restoran ima rešenje za vas! Predložite tople obroke Halo kašike svom šefu ili kolegama i svakoga dana uživajte u zdravim i šarenolikim specijalitetima iz naše kuhinje! Dostava hrane i njeno posluživanje biće naš posao, tako da ćete svoje pauze na poslu od sada moći da provodite uživajući u razgovoru sa kolegama i u našim ukusnim jelima!

Dostava hrane na vaš kućni prag! Naši specijaliteti i u vašem domu!

 

Kliknite i pozovite nas: 065/807-32-10Poručite nešto iz bogate ponude Halo kašike i uživajte u našim ukusnim obrocima u vašem domu!

Dostava Hrane – Zone Dostave

Prva zona minimum 500,00 din. narudžbine
Čukarička Padina, Banovo Brdo, Žarkovo, Bele Vode, Cerak, Cerak Vinogradi, Senjak, Filmski Grad.
Druga zona minimum 1.200,00 din. narudžbine
Dedinje, Voždovac, Banjica, Železnik, Kanarevo Brdo, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Novi Beograd (bliže novom mostu).
Treća zona minimum 2.200,00 din. narudžbine
Centar, Konjarnik, Rakovica, Miljakovac, Sremčica, Stari Grad, Savski Venac, Medaković, Dušanovac, Vračar, Braće Jerković, Novi Beograd (od opštine ka Zemunu).
Četvrta zona minimum 3.200,00 din. narudžbine
Zemun, Zvezdara, Karaburma, Mirjevo, Mali Mokri Lug, Palilula, Dorćol, Bežanijska Kosa.
Peta zona minimum 4.200,00 din. narudžbine
Krnjača, Kotež, Borča, Resnik, Jajinci, Višnjička Banja, Kaludjerica, Kumodraž.