Dea Dia – Sunset klub Ada Ciganlija

Dea Dia
22:00

23. Jun 2018.

Šest iskusnih muzičara koje ste možda videli na televiziji, najvećim binama u Srbiji i inostranstvu, ali i po najuticajnijim klubovima.

Dea Dia – Sunset klub Ada Ciganlija

Bend „Dea Dia“ iz Beograda čini šest iskusnih muzičara koje ste možda videli na televiziji, najvećim binama u Srbiji i inostranstvu, ali i po najuticajnijim klubovima. Profesionalnost je njihov najveći adut. Instrumentalisti su kreativci bez greške. Ovaj pop/rock/funky/disco/rnb/soul cover sastav može da se pohvali i sa dva moćna ženska vokala, kao i koreografijom gde sve pršti od energije i prijatnom dinamikom u izvođenju. Vaši omiljeni domaći i strani hitovi su u sigurnim rukama.

Najpopularniji house i disco hitovi ili pop/rock muzika

Bilo da se izvode trenutno najpopularniji house i disco hitovi ili pop/rock muzika, svemu se pridaje velika pažnja. Stoga su sve pesme zadržale duh autora, ali im je dodat dašak autentičnosti za koji mnogi kažu da je neodoljiv. Profesionalizam je na visokom nivou, stoga bend pored klubskih nastupa svira i na festivalima koncertnog tipa i sličnim događajima, ali radi i Vama najbitnije događaje kao što su privatne zabave, žurke koje organizuju firme, proslave venčanja, svečana otvaranja i slično. Svaka saradnja se shvata kao najbitnija i svaki sklopljen dogovor bend preuzima sa potpunom posvećenošću i odgovornošću.

Sve dok svi prisutni ne počnu da se njišu u ritmu muzike

Cilj benda „Dea Dia“ je da što više ljudi uživa u njihovom izvođenju, jer to je ono što najviše vole da rade – da se bave muzikom. Svaka proba i svaki nastup su za njih žurka, a najmilije im je kada je energija obostrana. Stoga, pored toga što od njih možete da očekujete profesionalnu svirku, kreativno i autentično izvođenje, energičan i jedinstven scenski nastup, ne prestaju da pružaju ono najbolje sve dok svi prisutni ne počnu da se njišu u ritmu muzike. Nastupe ponekad umeju da krenu i laganije u jazz i soul stilu, kako bi ispratili raspoloženje i atmosferu koja do kraja večeri pršti od energije.

Gde su sve nastupali do sada?

Klubovi: Cantina de Frida, Villa Maska, Cirkus Pab, Wurst Platz, Office Pub, Jolly Roger, Stellina (Šabac), splav Rio, Pab Eleven, Irski Pab (Jagodina), Porta (Novi Sad) i mnogi drugi.
Korporativne žurke: Loreal, Asus, Udruženje urologa Srbije, Hotel Mona, okupljanje pilota ex Yu, „Crvena zvezda 25 godina od Tokija“ u Crowne Plaza hotelu. štand „Movida“ kompleksa u Tivtu na Sajmu turizma i mnoge druge zabave, festivale i koncerte. A radili su i veliki broj svadbi, rođendana i ostalih privatnih proslava.

Članovi benda

  • Julijana Vincan – vokal
  • Svetlana Vuković – vokal
  • Miloš Cvetić – gitara
  • Branko Lajthajm – bas gitara
  • Marko Srdić – klavijatura
  • Nenad Trajković – bubnjevi


Pogledajte nastup i zagrejte se pred nezaboravan provod!