Doček Srpske Nove Godine 2019. – Nada Pavlović

Doček Srpske Nove Godine 2019. - Nada Pavlović
21:00

13. Januar 2019.

Tradicionalno proslavljamo srpsku Novu godinu i za Vas smo spemili izuzetan program! Nada Pavlović živa Legenda džez i evergrin muzike.

Tradicionalno proslavljamo srpsku Novu godinu i za Vas smo spemili izuzetan program!

Doček Srpske Nove Godine 2019. - Nada Pavlović
Rezervišite najbolja mesta

Živa Legenda džez i evergrin muzike

Diva džez muzike, žena koja je svojim vokalnim sposobnostima obarala sa nogu svetske zvaničnike i muzičke zvezde, Nada Pavlović, vratila se nakon decenije medijskog ćutanja na javnu scenu.


Dama koja je važila za najperspektivniji ženski glas sa ovih prostora, danas sa ponosom nosi titilu legende beogradskih džez klubova, celoga života želela je samo najbolje za svoje najmilije, a sebe je stavljala u drugi plan. Kada je prvi put osetila čari majčinske ljubavi, shvatila je da ništa ne može da zameni taj osećaj pa je uprkos uspešnoj karijeri, jedna od naših najboljih džez pevačica odlučila je da prioritet u njenom životu bude njeno dvoje dece.


Evo samo nekih detalja iz života jedne od najvećih džez legendi: muziciranje sa džez orkestrom Đuka Elingtona, džeziranje sa Čikom Korijom, ponuda Džozefine Bejker da se pridruži njenoj trupi, kao i Liz Mičel, članice čuvene grupe Boni M, da bude pevačica u bendu koji je obeležio svetsku muzičku scenu sedamdesetih… i kompliment Arete Frenklin, koja joj je posle jednog nastupa u Nemačkoj prišla s pitanjem: „Gde ste naučili tako dobro da pevate klasičan američki džez?“

Cena ulaznice:

290 dinara po osobi (garderoba uračunata u cenu karte), obavezna večera. Broj mesta je ograničen.

Informacije i rezervacije

Rezervišite najbolja mesta

Kontakt telefon: 063/807-32-10


Pogledajte nastup i zagrejte se pred nezaboravan provod!