Euterpa Bend – Sunset klub Ada Ciganlija

Euterpa Bend – Sunset klub Ada Ciganlija
20:00

17. Januar 2020.

Poznavaocima noćnog života Euterpa je sinonim za atmosferu koja oduzima dah i duge nezaboravne zabave.

Euterpa – Sinonim za Živu SvirkuRezervišite mesta

Euterpa, muza i zaštitnica muzike iz grčke mitologije (doslovno: “ona koja voli, obožava i ugađa, koja pruža radost i uzitak“) je i ime jednog od najpopularnijih bendova na beogradskoj muzičkoj sceni. Poznavaocima noćnog života Euterpa je sinonim za atmosferu koja oduzima dah i duge nezaboravne zabave. Atraktivna scenska izvedba, beskompromisno tačna ritam sekcija, po jedan ženski i muški vodeći vokal, autentične interpretacije pesama, čist, moćan i visoko-kvalitetan zvuk – zaštitni su znaci ovog benda.


Za 14 godina postojanja, bend je prevalio ozbiljnu kilometražu i može se pohvaliti sa preko 2000 nastupa u zemlji i inostranstvu (Tunis, Švajcarska, Nemačka, Austria, SAD, Španija, Italija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora, Makedonija).


Svestranost je jedna od glavnih osobina ovog benda koji ima brojne i raznovrsne muzičke aktivnosti. Osim redovnih klupskih nastupa u Beogradu, raznim gradovima Srbije i inostranstvu, Euterpa je svirala na mnogim korporativnim dešavanjima, privatnim proslavama – venčanjima, maturskim večerima, rođendanima i koncertima, kao i na muzičkim festivalima od kojih je makedonski Beer Festival okupio najbrojniju publiku od preko 100 hiljada posetilaca. Bend je takođe imao nekoliko izvanrednih TV nastupa: Reality Show “Survivor” na TV Prvoj, Novogodišnji program na RTS-u, “Ami G Show” na TV Pinku, Novogodišnji program na TV Metropolisu, itd.


Tokom druge sezone “Prvog glasa Srbije”, Euterpa je, postavivši vrhunski kvalitet za cilj, za ovaj TV šou snimala muzičke podloge zajedno sa “Constantin Entertainment” – jednom od najvećih nemačkih TV produkcijskih kuća. Na osnovu postignutog rezultata, bend je bio angažovan i za novi TV projekat “Tvoje lice zvuči poznato”, a sarađivao je i svirao sa nekim od najpopularnijih muzičara u Srbiji i okruženju.


Osim toga, Euterpa uživa i u akustičnim nastupima koje uvek prilagođava specifičnom prostoru i prilici, sa prijatnom i intimnom atmosferom kao imperativom.


Rezervišite mesta