La Luna bend – Sunset klub Ada Ciganlija

20:30

15. Mart 2019.

Da li znate kako zvuči neka od pesama EKV-a ili U2-a u kombinaciji sa harmonikom i balalajkom?! Ako ste ikad imali prilike da slušate La luna bend znaćete da je odgovor na ovo pitanje - sjajno!

La Luna bend – Sunset klub Ada Ciganlija

Da li znate kako zvuči neka od pesama EKV-a ili U2-a u kombinaciji sa harmonikom i balalajkom?! Ako ste ikad imali prilike da slušate La luna bend znaćete da je odgovor na ovo pitanje – sjajno!

Ovaj iskusni petočlani sastav potpuno je drugačiji od svega što ste do sada čuli! Violina, harmonika, balalajka, gitara, bas i bubnjevi sastojci su neverovatne fuzije zvuka ovog benda u kome svi članovi pevaju!

Plima dobrih vibracija!

La Luna bend povešće vas na neverovatnu muzičku avanturu. Svoje omiljene rok ili pop numere slušaćete u iznenađujućim latino ili etno verzijama. Snaga afričkih bubnjeva ovog benda daće i najmirnijim baladama jak ritam, koji vam neće dopustiti da mirujete!

Dođite u Sunset klub Ada Ciganlija i poslušajte kako klasična grčka,ruska, romska muzika, kao i domaći i strani pop i rok hitovi zvuče poptuno neočekivano uz La Luna bend!

Pogledajte La Luna Bendl i zagrejte se pred nezaboravan provod!

http://www.lalunaband.rs/index_sr.html