Plutonia – Sunset klub Ada Ciganlija

Plutonia - Sunset klub Ada Ciganlija
21:00

16. Februar 2019.

Pop/rock hitovi u najenergičnijem izdanju! Plutonia je jedan od najiskusnijih beogradskih klupskih cover rock bendova sa preko 600 svirki “u nogama” i svira već 16 godina u razim postavama, od klupskih do festivalskih svirki, kao i korporativnih zabava.

Plutonia – Sunset klub Ada Ciganlija


Pop/rock hitovi u najenergičnijem izdanju

Plutonia je jedan od najiskusnijih beogradskih klupskih cover rock bendova sa preko 600 svirki „u nogama“ i svira već 16 godina u razim postavama, od klupskih do festivalskih svirki, kao i korporativnih zabava.


Članovi benda su Karolina (vokal), Zlaja (gitara), Ćesar (bass) i Srdjan (bubnjevi).
U velikom i žanrovski širokom repertoaru benda uglavnom su zastupljeni domaći i strani pop i rock hitovi ali sa mnogo energičnijim i kreativnijim aranžmanima u odnosu na druge cover i klupske bendove tog tipa. Plutonia ne svira „tezgu“ već KONCERT!!!


Poslednjih godina Plutonia se ističe i autorskim radom i brojnim pojavljivanjima u medijima, počevši od prvog singla „Vatra“ 2014 koji je predstavljen na regionalnom MTV kanalu, preko singla „Sanjam“ 2016 koji je producentsko delo Milana Djurdjevića iz „Nevernih Beba“, benda s kojim Plutonia tesno sarađuje i često nastupa kao gost, do poslednjeg singla „Anti G“ 2017 koji je bio hit Radija 202.


Bend je izuzetno aktivan i van BG, kao i na brojnim festivalima i bajk skupovima ( Fish Fest, Beer Garden, Rock in Niš, BARF, Gitarijada 2017 gde je Plutonia osvojila treće mesto, Užički rock fest itd.)

Rezervišite najbolja mesta