Salsa Y Punto – Sunset klub Ada Ciganlija

Salsa Y Punto - Sunset klub Ada Ciganlija
21:00

30. Novembar 2019.

SALSA Y PUNTO je jedinstven bend sa naših prostora sastavljen od vrhunskih izvođača sa Kube i iz Srbije koji proizvode autentičnu mešavinu latino ritmova i etno zvuka.

Salsa Y Punto – Sunset klub Ada Ciganlija

SALSA Y PUNTO je jedinstven bend sa naših prostora sastavljen od vrhunskih izvođača sa Kube i iz Srbije koji proizvode autentičnu mešavinu latino ritmova i etno zvuka. Svojom atraktivnom pojavom i originalnom mešavinom ritmova veoma brzo stiču naklonost kako domaće, tako i publike iz regiona u kojem je popularnost muzike sa latinoameričkog kontinenta poslednjih godina u uzlaznom trendu.

Srpska muzika začinjena specifičnim vrelim latino ritmovima

Na repertoaru benda su raznolike kompozicije (pesme i instrumentali) u ritmu salse, latin jazz, merengue, cha cha, bachata, tradicionalna kubanska muzika, srpska muzika začinjena specifičnim vrelim latino ritmovima.
Bend čine 3 kubanska i 3 srpskih muzičara: Raul Pulido Sandoval (pevač, congas i director), Roberto Justis Vinalez (bubnjevi), Jorge Enrique Rivera Legat (klavijatura), Vlada Jovanović (truba), Draganco Ristevski (truba), Maksym Kochetov (sax).

Bend je imao veliki broj gostovanja širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Albanije i Mađarske.

Rezervišite mesta:

Rezervišite najbolja mesta

Pogledajte nastup i zagrejte se pred nezaboravan provod uz Salsa Y Punto!