ShowTime Bend – Sunset klub Ada Ciganlija

ShowTime Bend - Sunset klub Ada Ciganlija
21:00

18. Januar 2020.

Showtime bend je vokalno-instrumentalni sastav iz Beograda. Postoji od 2009. godine i od samog početka insistira na kvalitetnoj muzici, odabranim pesmama i razmeni dobre energije. Strani pop, rock, disco, house, funk, domaći pop i rock, ex-yu hitovi.

ShowTime Bend – Sunset klub Ada CiganlijaShowtime bend je vokalno-instrumentalni sastav iz Beograda. Postoji od 2009. godine i od samog početka insistira na kvalitetnoj muzici, odabranim pesmama i razmeni dobre energije sa slušaocima. Tokom 8 godina postojanja, tim se nekoliko puta menjao i dobijao novu energiju, entuzijazam i želju za usavršavanjem, zadržavajući kao prioritet međusobnu saradnju članova benda, kako na sceni tako i van nje. Naš motiv je da imamo dobru energiju unutar benda, i duboko verujemo da to publika može da oseti i u tome uživa.

Rezervišite mesta

  • Ženski vokal – Nina Šupica
  • Muški vokal – Strahinja Milićević
  • Bubanj – Zoran Martinov
  • Bas gitara – Stevan Nimčević
  • Električna gitara – Dušan Grujić
  • Klavijatura – Vojislav Dragojević

Strani pop, rock, disco, house, funk, domaći pop i rock, ex-yu hitovi

Showtime bend nudi kvalitetnu programsku svirku, kako u klubovima, tako i na privatnim proslavama, venčanjima i drugim okupljanjima gde je prioritet dobra atmosfera. Svirali smo u mnogim beogradskim klubovima kao što su, Maska, Dobrila, OUR Bar, Čorba kafe, Jolly Roger Pub, Cirkus Pab, Pub Eleven, Anker bar, Inform Biro, u hotelima Leopold (Novi Sad) i Zira, restoranima Sunset Caffe, Kašmir (Novi Sad), Caruso, splavovima Knjaz, Batler, Kogo, kao i u klubovima van Beograda.


Svi muzičari u našem bendu poseduju licence Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike, koje je ujedno i reprezentativno udruženje u kulturi, priznato od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku.

Kao bend pretežno sastavljen od muških članova, volimo da istaknemo naš ženski vokal na koji smo posebno ponosni. Bojana Mašković je osnivač i predavač u školi pevanja Voice Stars Factory, koja je odškolovala mnoge mlade talente koje možemo sresti na popularnim takmičenjima pevanja. Bojana je diplomirani muzički pedagog, vokalni izvođač i kompozitor, i kao takva stub znanja našeg muzičkog sastava.

Rezervišite mesta