KarpaćoKarpaćo


Karpaćo

Sastojci

  • Biftek 150 gr
  • Rukola 50gr
  • Maslinovo ulje 0.2 dl
  • Sok od limuna 0.2 dl
  • So 6 gr
  • Biber 3 gr
  • Čeri paradajz 30 gr
  • Bosiljak 3gr
  • Gorgonzola 50 gr
  • Neutralna pavlaka 30 gr
  • Pistaći 20 gr

Način pripreme

Biftek se najpre marinira u maslinovom ulju pomešanim sa sokom od limuna, solju, biberom i bosiljkom, a potom se zamrzava.
Zamrznut – biftek se seče na tanke listove i služi uz rukolu, čeri pradajz i dresing od neutralne pavlake , soli, pistaća i kockice gorgonzole.

Karpaćo

Sastojci

  • Biftek 150 gr
  • Rukola 50gr
  • Maslinovo ulje 0.2 dl
  • Sok od limuna 0.2 dl
  • So 6 gr
  • Biber 3 gr
  • Čeri paradajz 30 gr
  • Bosiljak 3gr
  • Gorgonzola 50 gr
  • Neutralna pavlaka 30 gr
  • Pistaći 20 gr

Način pripreme

Biftek se najpre marinira u maslinovom ulju pomešanim sa sokom od limuna, solju, biberom i bosiljkom, a potom se zamrzava.
Zamrznut – biftek se seče na tanke listove i služi uz rukolu, čeri pradajz i dresing od neutralne pavlake , soli, pistaća i kockice gorgonzole.

  • Dobijajte promotivne ponude

    Dobijajte promotivne ponude, novosti i obaveštenja. Prijavite se!

  • Ketering za sve vaše prilike

    Naši kuvari posavetovaće vas kako da iz bogate ponude specijaliteta odaberete najidealniji ketering meni za vašu proslavu!

    Pogledajte ponudu keteringa »