Piletina sa pršutom i tagliatellama u gorgonzola sosu


Piletina sa pršutom i tagliatellama u gorgonzola sosu

Sastojci

  • Pileći file 260 gr
  • Italijanska pršut 40gr
  • Gorgonzola sos 50gr
  • Tagliatelle 100 gr (kuvane)

Način pripreme

Pileći file se izlupata i oblikuje, posle čega se na njega ređaju listovi italijanske pršute. Sve zajedno se peče na roštilju i servira uz tagliatelle u gorgonzola sosu.

Piletina sa pršutom i tagliatellama u gorgonzola sosu

Sastojci

  • Pileći file 260 gr
  • Italijanska pršut 40gr
  • Gorgonzola sos 50gr
  • Tagliatelle 100 gr (kuvane)

Način pripreme

Pileći file se izlupata i oblikuje, posle čega se na njega ređaju listovi italijanske pršute. Sve zajedno se peče na roštilju i servira uz tagliatelle u gorgonzola sosu.

  • Dobijajte promotivne ponude

    Dobijajte promotivne ponude, novosti i obaveštenja. Prijavite se!

  • Ketering za sve vaše prilike

    Naši kuvari posavetovaće vas kako da iz bogate ponude specijaliteta odaberete najidealniji ketering meni za vašu proslavu!

    Pogledajte ponudu keteringa »