Naši Specijaliteti

Mix zelenih salata sa čeri paradajzom

Mix zelenih salata sa čeri paradajzom Sastojci Način pripreme Salate se pomešaju i u njih se ubacuje čeri paradajz – sečen napola. U nastalu smesu dodaju se maslinovo ulje i Balzamikom. Mix zelenih salata sa čeri paradajzom Sastojci Način pripreme Salate se pomešaju i u njih se ubacuje čeri paradajz – sečen napola. U nastalu…

Detaljnije

Meksička salata

Meksička salata

Mix zelenih salata sa čeri paradajzom Sastojci Preliv Način pripreme Sve tri salate se pomešaju. U nastalu smesu dodaju se sitno sečene paprike, crveni pasulj, pečena roštilj kobasica. Na kraju se sve promeša i poveže prelivom. Meksička salata Sastojci Preliv Način pripreme Sve tri salate se pomešaju. U nastalu smesu dodaju se sitno sečene paprike,…

Detaljnije

Losos u sosu od pistaća i tikvica

Losos u sosu od pistaća i tikvica

Losos u sosu od pistaća i tikvica Sastojci Za sos Način pripreme Fileti lososa se ispeku, dok se tikvice za prilog griluju na roštilju. Sos se priprema tako što se sitne kocke tikvica proprže na ulju, u njih se dodaju sitno seckani pistaći. U sve to se dodaju neutralna pavlaka i začini. Kada je sos…

Detaljnije

Piletina sa pršutom i tagliatellama u gorgonzola sosu

Piletina sa pršutom i tagliatellama u gorgonzola sosu Sastojci Način pripreme Pileći file se izlupata i oblikuje, posle čega se na njega ređaju listovi italijanske pršute. Sve zajedno se peče na roštilju i servira uz tagliatelle u gorgonzola sosu. Piletina sa pršutom i tagliatellama u gorgonzola sosu Sastojci Način pripreme Pileći file se izlupata i…

Detaljnije

KarpaćoKarpaćo

Karpaćo

Karpaćo Sastojci Način pripreme Biftek se najpre marinira u maslinovom ulju pomešanim sa sokom od limuna, solju, biberom i bosiljkom, a potom se zamrzava. Zamrznut – biftek se seče na tanke listove i služi uz rukolu, čeri pradajz i dresing od neutralne pavlake , soli, pistaća i kockice gorgonzole. Karpaćo Sastojci Način pripreme Biftek se…

Detaljnije

Srneći gulašSrneći gulaš

Srneći gulaš

Srneći gulaš Sastojci Način pripreme Luk se iseče na rebarca i proprži se. Zatim mu se dodaju meso, aleva i tucana paprika, te se sve zajedno još malo proprži. Posle toga u posudu sa lukom i mesom dodaje se voda. Kada meso omekša u smesu se sipaju crveno vino, džem, čokoladu i suve šljive. Sve…

Detaljnije

Sarmice od zeljaSarmice od zelja

Sarmice od zelja

Sarmice od zelja Sastojci Način pripreme Za pripremu fila, crni luk i šargarepa se sitno iseckaju i uprže, posle čega im se dodaju mleveno meso, pirinač i začini. Kada se fil prohladi, sklanja se sa vatre i u njega se dodaje jaje, kako bi mu dalo gustinu. Listovi zelja se oblanširaju, pune filom i zavijaju…

Detaljnije

Triple fileTriple file

Triple file Sastojci Za čili sos Način pripreme Od svake vrste mesa se napravi medaljon, koji se peče na roštilju. Gotovo meso se servira uz Sunset krompir i preliva sosovima sledecim redosledom : biftek-gorgonzola sosom, svinjski file-čili sosom, pileći filesosom od pistaća. Triple file Sastojci Za čili sos Način pripreme Od svake vrste mesa se…

Detaljnije