Naši Specijaliteti

Zapečeni brusketi

Zapečeni brusketi

Somun filujemo sa smesom koju pravimo tako što paradajz isečemo na sitne kockice (konkase stručno), pršutu zapečemo na roštilju i sitno iseckamo i izrendamo feta sir…

Detaljnije

Teletina ispod sača

Teletina ispod sača

Teleću plećku isečemo na komade od 1kg, u sač prvo redjamo krompir u komadu, šaragrepu, beli luk, nalijemo sa uljem…

Detaljnije

Rolovani svinjski file

Rolovani svinjski file

Svinjski file očistimo i isečemo komad od 200g, koji zatim presečemo po pola i urolujemo u slaninu. Ovakav komad mesa…

Detaljnije

Avokado tost

Avokado tost

Priprema ovog jela počinje rezanjem integralnog hleba na tanke kriške…

Detaljnije

Čizburger

Čizburger

Prvo oblikujemo burger od mlevenog mesa, začinimo i stavimo da se peče na roštilj…

Detaljnije

Čokoladni lava kolač

Čokoladni lava kolač

Čokoladu i puter otopimo lagano na pari. U odvojenoj činiji razmutimo jaja sa šećerom i dodamo brašno…

Detaljnije

Ćuretina kapreze sa grilovanim njokama

Ćuretina kapreze sa grilovanim njokama

Ćureći file očistimo i isečemo na dve šnicle po 150g. Šnicle začinimo i ostavimo da odleže 24h u marinadi…

Detaljnije

Hrskava piletina

Hrskava piletina

Piletinu barimo u vakum kesama, sat vremena na 60 °C… kako bi meso zadržalo sočnost i postiglo neverovatno mekanu teksturu…

Detaljnije

Losos u sosu od ostriga

Losos u sosu od ostriga

Lososa očistimo i isečemo komad od 250g, koji zatim pečemo na roštilju. Sos počinjemo tako sto na malo putera…

Detaljnije

Pileća saltimboka

Pileća saltimboka

Piletinu očistimo i isečemo na dva komada od po 150g, na njih stavimo po 3 komada suvog paradajza i urolujemo u svinjsku pršutu…

Detaljnije