Sunset 1999 Ada Ciganlija

Celodnevna zabava za čitavu porodicu.

Posle više od 20 godina rada, Sunset Ada Ciganlija restoran je postao sinonim za kvalitetnu hranu, dobar provod i najbolje žive svirke svake večeri. Mesto u kom se osećate kao kod kuće i gde možete da se zabavite bez obzira na godine!

Ono što nas čini jedinstvenima

Restoran Internacionalne kuhinje

Uz kvalitet koji je za nas na prvom mestu, teško će se ko setiti nekog jela koje već nije na našem meniju. Iskusni kuvari za vas pripremaju jela ispod sača, mnoštvo slatkih i slanih specijaliteta, kako domaćih tako i stranih.
 • Sunset 1999 Restoran Internacionalne kuhinje
  Restoran Internacionalne kuhinje
 • Sunset Noćni Klub
  Noćni klub

Noćni klub

Na glasu smo da organizujemo najbolji noćni provod u Beogradu. Možda zbog toga što kod nas svake večeri svira drugi bend…? Ili zbog toga što naši iskusni barmeni prave nabolje koktele? Možda jer kod nas zabava traje od sumraka, pa sve do svitanja? Ili je sve to zajedno? Najbolje je da dođete i da se uverite sami!

Prostrano dečije igralište

Sunset Ada Ciganlija restoran uvek misli na na najmlađe. Zbog toga smo u sklopu kompleksa sagradili prostrano dečje igralište sa ljuljaškama, penjalicama, toboganima i još mnogo interesantnih stvari za mališane. Kroz edukativne igre o najmlađima svakoga dana brinu iskusne vaspitačice. Dakle, mislimo i na roditelje koji mogu da se opuste i uživaju u ukusnoj hrani i piću, dok su njihova deca u sigurnim rukama.
 • Dečiji rođendani - Sunset Caffe
  Prostrano dečje igralište
 • Topla zimska kuća
  Topla zimska kuća

Topla zimska kuća

Mnogi Beograđani, ali i turisti tvrde da je naša prestonica najlepša zimi – i to na Savskom jezeru! Potpuno se slažemo! Ogroman kamin, inače najlepši kutak Sunseta po mišljenju naših gostiju i ognjište na kom pripremamo specijalitete ispod sača čine naš restoran idiličnom zimskom kućom. Verujemo da je upravo poseta Sunsetu u hladnim zimskim danima ono što vam je potrebno da sagledate svu lepotu Beograda.

Letnja oaza

Izležavanje na udobnim ležaljkama ispod suncobrana, kupanje, sunčanje – ovako izgleda tipičan dan na našoj plaži! Kada ponestane energije – tu su naši slatki i slani specijaliteti, voćni napici i kupovi u dubokoj hladovini Sunset terase! Leto u gradu ipak ne zvuči tako loše?
 • Letnja oaza
  Letnja oaza
 • Ketering | Sunset Caffe
  Ketering za sve vaše prilike

Lokacija

Sunset Ada Ciganlija restoran nalazi se na makiškoj strani Savskog jezera. Okružen gotovo netaknutom prirodom, udaljen je svega četiri kilometra od najstrožeg centra grada. Dođite i uverite se da smo tako blizu, a tako daleko od gradske vreve i gužve.

Tradicija

Sunset Ada Ciganlija caffe otvoren je u junu 1999. godine u jeku bombardovanja! Do 2004. godine Sunset je iz simpatičnog letnjeg kafića sa dobrom energijom, prerastao u izuzetan gradski lokal. Njegova popularnost porasla je toliko da je osnovan klub ljubitelja Sunseta koji danas broji više od 600 članova.
Danas, uz puno napornog rada i još više ljubavi Sunset Ada Ciganlija restoran je mesto u koje Beograđani, ali i stranci rado svraćaja i u kom se osećaju kao kod kuće.
 • Letnja oaza
  Letnja oaza
 • Organizovanje proslava
  Organizovanje proslava

Organizovanje proslava

Bilo da je reč o dečijem rođendanu, žurci ili poslovnom skupu – rado ćemo biti vaši domaćini! Organizovaćemo za vas hranu, ketering, piće, muziku, dekoratera, fotografa, i još mnogo toga – u našem Restoranu ili vašem domu i kompaniji.