Teletina ispod sača

Teletina ispod sača

Potrebne namirnice:

  • Teleća plećka
  • Krompir
  • Šargarepa
  • Beli luk
  • Ulje
  • Majčina dušica
  • Aleva paprika slatka

Način pripreme:

Teleću plećku isečemo na komade od 1kg, u sač prvo redjamo krompir u komadu, šaragrepu, beli luk, nalijemo sa uljem. Začinimo solju, biberom, alevom paprikom i majčinom dušicom. Na tu podlogu stavimo komade teleće plećke koje smo prethodno usolili. Začinjavamo majčinom dušicom i nalivamo vodom dok ne pokrijemo povrrće.

Ovako složen sač priprema se oko 3-4h u zavisnosti od količine mesa.

  • Dobijajte promotivne ponude

    Dobijajte promotivne ponude, novosti i obaveštenja. Prijavite se!

  • Ketering za sve vaše prilike

    Naši kuvari posavetovaće vas kako da iz bogate ponude specijaliteta odaberete najidealniji ketering meni za vašu proslavu!

    Pogledajte ponudu keteringa »