Zapečeni brusketi

Zapečeni brusketi

Zapečeni brusketi

Potrebne namirnice:

  • Somun
  • Paradajz
  • Beli luk
  • Maslinovo ulje
  • Svinjska pršuta
  • Feta sir

Način pripreme:

Priprema ovog jela počinje sa rezanjem somuna na polovinu, zatim tu polovinu po sredini iseći i opet na pola, kako bi smo dobili 4 jednaka trouglića. Somun filujemo sa smesom koju pravimo tako što paradajz isečemo na sitne kockice (konkase stručno), pršutu zapečemo na roštilju i sitno iseckamo i izrendamo feta sir. Sve to spojimo zajedno sa maslinovim uljem i sitno seckanim belim lukom i punimo trougliće somuna.

Nafilovane somune zapečemo u rerni 2-3 minuta na 200 °C i poslužimo vruće.

  • Dobijajte promotivne ponude

    Dobijajte promotivne ponude, novosti i obaveštenja. Prijavite se!

  • Ketering za sve vaše prilike

    Naši kuvari posavetovaće vas kako da iz bogate ponude specijaliteta odaberete najidealniji ketering meni za vašu proslavu!

    Pogledajte ponudu keteringa »